Fagersta Skogs- och Trädgårdsservice

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Fagersta och Fagersta Skogs- och Trädgårdsservice är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Fagersta Skogs- och Trädgårdsservice är ett av dem. Statusen för Fagersta Skogs- och Trädgårdsservice är att Bolaget är aktivt.

Fagersta Skogs- och Trädgårdsservice är ett Enskild firma och skapades 2003-12-17. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Fagersta Skogs- och Trädgårdsservice ska trivas.

Fagersta Skogs- och Trädgårdsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-27. I Fagersta så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Trädgårdsarbete, skogsröjning och fastighetsskötsel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fagersta Skogs- och Trädgårdsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-27.

Idag är Fagersta Skogs- och Trädgårdsservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Fagersta Skogs- och Trädgårdsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5595631.

.

De som är på något sätt har med Fagersta Skogs- och Trädgårdsservice är Tolkki, Jukka Hannu som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fagersta Skogs- och Trädgårdsservice har 590504-XXXX som sitt organisationsnummer.