Fagersta Biltvätt & Rekond

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Fagersta och Fagersta Biltvätt & Rekond är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Fagersta Biltvätt & Rekond är ett av dem. Statusen för Fagersta Biltvätt & Rekond är att Bolaget är aktivt.

Fagersta Biltvätt & Rekond är ett Enskild firma och skapades 2006-04-21. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där företaget finns i jobbar för att företag som Fagersta Biltvätt & Rekond ska trivas.

Fagersta Biltvätt & Rekond är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06. I Fagersta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Biltvätt och bilrekond och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fagersta Biltvätt & Rekond är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-04-06.

Idag är Fagersta Biltvätt & Rekond och det finns flera företag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Fagersta Biltvätt & Rekond så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2507464.

.

De som är på något sätt har med Fagersta Biltvätt & Rekond är Eriksson, Per Evald som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fagersta Biltvätt & Rekond har 580523-XXXX som sitt organisationsnummer.