Jannes Bil o Motorservice

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Fagersta och Jannes Bil o Motorservice är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Jannes Bil o Motorservice är ett av dem. Statusen för Jannes Bil o Motorservice är att Bolaget är aktivt.

Jannes Bil o Motorservice är ett Enskild firma och skapades 1984-10-29. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där bolaget finns i jobbar för att bolag som Jannes Bil o Motorservice ska trivas.

Jannes Bil o Motorservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01. I Fagersta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Motorfordonsreparationer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jannes Bil o Motorservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Jannes Bil o Motorservice och det finns flera bolag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Jannes Bil o Motorservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-16480.

.

De som är på något sätt har med Jannes Bil o Motorservice är Svensson, JAN Vilhelm som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Jannes Bil o Motorservice har 560529-XXXX som sitt organisationsnummer.