Advokatfirman Per Svedlund AB

Västmanlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är uteslutande att bedriva advokatverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Advokatfirman Per Svedlund AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är Advokatfirman Per Svedlund AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 2007-10-17 så skapades Advokatfirman Per Svedlund AB och företaget är har F-skattsedel Advokatfirman Per Svedlund AB har haft det sedan 2008-01-11.

Advokatfirman Per Svedlund AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-01-11

556740-3828 är organisationsnummret för företaget som finns i Fagersta.

Just nu är Advokatfirman Per Svedlund AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Advokatfirman Per Svedlund AB så går det att nå dem via telefon på 0223-12110 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Advokatfirman Per Svedlund AB är Svedlund, Per Olof som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Herelius, Jan Axel Gunnar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .