Skultuna Concrete AB

Västmanlands län

Information

556733-4056 är organisationsnummer för bolaget Skultuna Concrete AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skultuna Concrete AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Skultuna Concrete AB finns i.

Skultuna Concrete AB har varit registrerat sedan 2007-07-02 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skultuna Concrete AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-25.

Skultuna Concrete AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skultuna Concrete AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Skultuna Concrete AB så kan ni göra det på telefon genom 0223-16900 eller genom brev på följande adress:
Bangårdsg. 4, 737 40, Fagersta

Bolaget ska bedriva schaktnings-, anläggnings- och rivningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skultuna Concrete AB och det är Segerström, Sven Alfred som är född 1945 och har titeln VD, Segerström, Sven Alfred som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Segerström, Johan Alfred som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Segerström, Anne Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andrén, Bengt Inge Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor