TVL Installation and Service AB

Västmanlands län

Information

TVL Installation and Service AB är ett av många företag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som TVL Installation and Service AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TVL Installation and Service AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-08-16.

TVL Installation and Service AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2007-04-20. Men sedan 2007-08-16 så har TVL Installation and Service AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till von Rosens v. 13, 737 40, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TVL Installation and Service AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3290430.

Fagersta arbetar för att företag som TVL Installation and Service AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TVL Installation and Service AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget ska bedriva installation, service och försäljning av öl- och läskanläggningar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TVL Installation and Service AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TVL Installation and Service AB och det är följande personer, Shorto, Tony som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Shorto, Pia Kaarina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TVL Installation and Service AB är 556728-6033.