Perlefelts Plåtslageri AB

Västmanlands län

Information

Perlefelts Plåtslageri AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Perlefelts Plåtslageri AB finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Perlefelts Plåtslageri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Perlefelts Plåtslageri AB har haft sedan 2010-01-01. Perlefelts Plåtslageri AB har funnits sedan och 2007-03-08 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Perlefelts Plåtslageri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergslagsv. 5, 737 32, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-6084464.

Fagersta arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Perlefelts Plåtslageri AB Privat, ej börsnoterat.

Perlefelts Plåtslageri AB har idag 556724-7035 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Perlefelts Plåtslageri AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att driva takarbeten, plåtslagerirörelse och utbildning inom byggnadsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Perlefelts Plåtslageri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Perlefelt, Roger som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Perlefelt, Åsa Catarina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .