Magnus Söderlunds Åkeri AB

Västmanlands län

Information

Magnus Söderlunds Åkeri AB är ett företag som finns i Fagersta. I Magnus Söderlunds Åkeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Söderlund, Erik Magnus som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderlund, Erik Staffan som är född 1952 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Wallnor, Bert Lennart Hugo som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Magnus Söderlunds Åkeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Magnus Söderlunds Åkeri AB på telefon 070-6529549.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Magnus Söderlunds Åkeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Magnus Söderlunds Åkeri AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Magnus Söderlunds Åkeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-20 och Magnus Söderlunds Åkeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Magnus Söderlunds Åkeri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Magnus Söderlunds Åkeri AB har 556721-1569 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.