Bergslagsmontage i Fagersta AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva svetsnings- och montagearbeten inom industrin och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bergslagsmontage i Fagersta AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är Bergslagsmontage i Fagersta AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 2006-12-29 så skapades Bergslagsmontage i Fagersta AB och bolaget är har F-skattsedel Bergslagsmontage i Fagersta AB har haft det sedan 2007-04-19.

Bergslagsmontage i Fagersta AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-05-03

556719-0516 är organisationsnummret för bolaget som finns i Fagersta.

Just nu är Bergslagsmontage i Fagersta AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Bergslagsmontage i Fagersta AB så går det att nå dem via telefon på 0223-54039 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bergslagsmontage i Fagersta AB är Koski, Kimmo Juhani som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Kalmo Koski, Marita Gunilla som är född 1961 och har titeln Suppleant, Christensson, Mats Gustav som är född 1958 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .