Fagersta Elektriska AB

Västmanlands län

Information

Fagersta Elektriska AB är ett av många företag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Fagersta Elektriska AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fagersta Elektriska AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-03-16.

Fagersta Elektriska AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2006-01-18. Men sedan 2006-03-16 så har Fagersta Elektriska AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Henningsv. 12, 737 30, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fagersta Elektriska AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-49450.

Fagersta arbetar för att företag som Fagersta Elektriska AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fagersta Elektriska AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget ska bedriva elinstallationer, service, konstruktioner, programmering och projektering inom elbranschen, bedriva handel med elartiklar, bedriva städverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fagersta Elektriska AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fagersta Elektriska AB och det är följande personer, Persson, Tony Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Anna Linnéa som är född 1970 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fagersta Elektriska AB är 556696-9076.