Fagersta Herrgård AB

Västmanlands län

Information

Fagersta Herrgård AB är en verksamhet som finns i Fagersta. I Fagersta Herrgård AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grufman, Mats Rikard som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grufman, Johan Erik Richard som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Johan Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Grufman, Anita Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Fagersta Herrgård AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fagersta Herrgård AB på telefon 0223-14440.

Bolaget skall bedriva representationsverksamhet, kurs- och konferensverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fagersta Herrgård AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fagersta Herrgård AB är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fagersta Herrgård AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-02 och Fagersta Herrgård AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fagersta Herrgård AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Grufman, Johan Erik Richard -Grufman, Mats Rikard

Fagersta Herrgård AB har 556695-9515 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.