Torbjörn Fredriksson Bygg AB

Västmanlands län

Information

Torbjörn Fredriksson Bygg AB är ett av många företag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Torbjörn Fredriksson Bygg AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Torbjörn Fredriksson Bygg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-02-10.

Torbjörn Fredriksson Bygg AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2005-11-18. Men sedan 2006-02-10 så har Torbjörn Fredriksson Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bergslagsv. 34, 737 32, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Torbjörn Fredriksson Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5330489.

Fagersta arbetar för att företag som Torbjörn Fredriksson Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Torbjörn Fredriksson Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva nyproduktion och reparationer av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Torbjörn Fredriksson Bygg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Torbjörn Fredriksson Bygg AB och det är följande personer, Aikio, Raimo Tapani som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Storm Aikio, Ann Berit som är född 1963 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Nilsson, Lars Ove som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Torbjörn Fredriksson Bygg AB är 556690-7498.