Gren Bensin och Uthyrning AB

Västmanlands län

Information

556690-1756 är organisationsnummer för bolaget Gren Bensin och Uthyrning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gren Bensin och Uthyrning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Gren Bensin och Uthyrning AB finns i.

Gren Bensin och Uthyrning AB har varit registrerat sedan 2005-11-10 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gren Bensin och Uthyrning AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Gren Bensin och Uthyrning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gren Bensin och Uthyrning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gren Bensin och Uthyrning AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3037227 eller genom brev på följande adress:
Norbergsv. 2, 737 48, Fagersta

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gren Bensin och Uthyrning AB och det är Gren, Stefan som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Inger-Britt Elisabeth som är född 1956 och har titeln Suppleant, Ågren, Karl Anders som är född 1951 och har titeln Revisor, Anders Ågren Revision AB som är född och har titeln Revisor,