Gråstenen Åkeri AB

Västmanlands län

Information

Gråstenen Åkeri AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Gråstenen Åkeri AB finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gråstenen Åkeri AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Gråstenen Åkeri AB har haft sedan 2006-04-06. Gråstenen Åkeri AB har funnits sedan och 2006-04-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Gråstenen Åkeri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Transportv. 3, 737 30, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0223-71830.

Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gråstenen Åkeri AB Privat, ej börsnoterat.

Gråstenen Åkeri AB har idag 556689-7673 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gråstenen Åkeri AB

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Gråstenen Åkeri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Carl-Göran Ragnar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Tillman, Lars Einar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Häljesgård, Hans Lennart som är född 1950 och har titeln Revisor, Häljesgård Revision AB som är född och har titeln Revisor, .