Katt & Hund Center i Fagersta AB

Västmanlands län

Information

556685-5911 är organisationsnummer för verksamheten Katt & Hund Center i Fagersta AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Katt & Hund Center i Fagersta AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Katt & Hund Center i Fagersta AB finns i.

Katt & Hund Center i Fagersta AB har varit registrerat sedan 2005-09-12 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Katt & Hund Center i Fagersta AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

Katt & Hund Center i Fagersta AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Katt & Hund Center i Fagersta AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Katt & Hund Center i Fagersta AB så kan ni göra det på telefon genom 0223-19374 eller genom brev på följande adress:
Västmannav. 4, 737 40, Fagersta

Bolaget skall bedriva handel med djurfoder, djurartiklar och liknande handelsvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Katt & Hund Center i Fagersta AB och det är Rasila, Erika Johanna som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Rebermark, Anna Gunilla Maria som är född 1940 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,