Å. Forsberg Konsult AB

Västmanlands län

Information

Å. Forsberg Konsult AB är ett företag som finns i Fagersta. I Å. Forsberg Konsult AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Forsberg, Åke Runaldor som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Tuula Anneli som är född 1968 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Å. Forsberg Konsult AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Å. Forsberg Konsult AB på telefon 070-3913849.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom träindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Å. Forsberg Konsult AB av bolagstypen Aktiebolag.

Å. Forsberg Konsult AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Å. Forsberg Konsult AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-25 och Å. Forsberg Konsult AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Å. Forsberg Konsult AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Å. Forsberg Konsult AB har 556684-4543 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.