Mireti AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och Mireti AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Mireti AB är ett av dem. Statusen för Mireti AB är att Bolaget är aktivt.

Mireti AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-07-15. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där företaget finns i jobbar för att företag som Mireti AB ska trivas.

Mireti AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-15. I Fagersta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, produktutveckling och konsultverksamhet samt tillverkning och försäljning av tillbehör till fordon inom transport-, sjöfarts- och industribranschen, bedriva handel med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mireti AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-15.

Idag är Mireti AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Mireti AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2180665.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Mireti AB är Lindholm, Tommy Lennart som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Lena Christina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Mireti AB har 556683-9808 som sitt organisationsnummer.