Fagersta Herrgårds Fastigheter AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, byggverksamhet, handel och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fagersta Herrgårds Fastigheter AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är Fagersta Herrgårds Fastigheter AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 2005-05-18 så skapades Fagersta Herrgårds Fastigheter AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Fagersta Herrgårds Fastigheter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-13

556680-6997 är organisationsnummret för företaget som finns i Fagersta.

Just nu är Fagersta Herrgårds Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Fagersta Herrgårds Fastigheter AB så går det att nå dem via telefon på 0223-14440 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fagersta Herrgårds Fastigheter AB är Grufman, Mats Rikard som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grufman, Johan Erik Richard som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Grufman, Anita Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .