Lundfood AB

Västmanlands län

Information

556677-9525 är organisationsnummer för företaget Lundfood AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lundfood AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Lundfood AB finns i.

Lundfood AB har varit registrerat sedan 2005-03-14 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lundfood AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-01.

Lundfood AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lundfood AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lundfood AB så kan ni göra det på telefon genom 0223-10890 eller genom brev på följande adress:
Järntorget 1, 737 40, Fagersta

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Svergie och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lundfood AB och det är Lundman, Per Håkan som är född 1970 och har titeln VD, Lundman, Per Håkan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundman, Anna Alma Christina som är född 1972 och har titeln Suppleant, Andersson, Eva Elisabet som är född 1963 och har titeln Revisor, Karlsson, Jan Östen som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor