Incon Nord AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och Incon Nord AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Incon Nord AB är ett av dem. Statusen för Incon Nord AB är att Bolaget är aktivt.

Incon Nord AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-03-04. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där företaget finns i jobbar för att företag som Incon Nord AB ska trivas.

Incon Nord AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-12. I Fagersta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsarbeten, industriunderhåll- och montage, inköp och försäljning av maskiner samt uthyrning av personal främst till industrisektorn, handel med värdepapper, konsultationer inom försäljning och marknadsföring, förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Incon Nord AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-12.

Idag är Incon Nord AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Incon Nord AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8999680.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Incon Nord AB är Torssell, Carl Magnus Sigvard som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Torssell, Carl Krister som är född 1938 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Incon Nord AB har 556677-2306 som sitt organisationsnummer.