Fårbo Mekaniska AB

Västmanlands län

Information

Fårbo Mekaniska AB är ett av många verksamheter som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Fårbo Mekaniska AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fårbo Mekaniska AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-04-07.

Fårbo Mekaniska AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2005-01-13. Men sedan 2005-04-07 så har Fårbo Mekaniska AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fårbov. 19, 737 30, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fårbo Mekaniska AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-10911.

Fagersta arbetar för att verksamheter som Fårbo Mekaniska AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fårbo Mekaniska AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva mekanisk bearbetning inom verkstads- branschen, bedriva handel med verkstadsmaskiner, bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Fårbo Mekaniska AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fårbo Mekaniska AB och det är följande personer, Berggren, Sven Roger som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Britt Janet som är född 1975 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fårbo Mekaniska AB är 556674-4669.