Mats Pettersson Ortopedkonsult AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och Mats Pettersson Ortopedkonsult AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Mats Pettersson Ortopedkonsult AB är ett av dem. Statusen för Mats Pettersson Ortopedkonsult AB är att Bolaget är aktivt.

Mats Pettersson Ortopedkonsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-12-22. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där företaget finns i jobbar för att företag som Mats Pettersson Ortopedkonsult AB ska trivas.

Mats Pettersson Ortopedkonsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-20. I Fagersta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom medicinområdet, läkartjänster, import, marknadsföring och handel med medicinskt material och kläder och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mats Pettersson Ortopedkonsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-20.

Idag är Mats Pettersson Ortopedkonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Mats Pettersson Ortopedkonsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3512620.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mats Pettersson Ortopedkonsult AB är Pettersson, Mats Olof som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gun-Britt Helena som är född 1955 och har titeln Suppleant, Hansen, Per Oluf Bernbom som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Mats Pettersson Ortopedkonsult AB har 556672-9181 som sitt organisationsnummer.