JWT Tec AB

Västmanlands län

Information

JWT Tec AB är ett företag som finns i Fagersta. I JWT Tec AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vikström, Jan Erik Artur som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikström, Jan Tommy som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ehlinger, Inger Anita som är född 1950 och har titeln Revisor, Dextra Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JWT Tec AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå JWT Tec AB på telefon 0223-12341.

Bolagets verksamhet skall vara termografering inom bygg, el, industri och medicin, konstruktion och reparation av industriella och maskinella utrustningar inom industriområdet, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är JWT Tec AB av bolagstypen Aktiebolag.

JWT Tec AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

JWT Tec AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-01-13 och JWT Tec AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JWT Tec AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

JWT Tec AB har 556668-8775 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.