Pickaboo AB

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Pickaboo AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Fagersta här finns det många olika Aktiebolag. Pickaboo AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Fagersta jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Pickaboo AB är momsregistrerat sedan2004-02-12 och har organisationsnummer 556654-9894.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0223-13515 alternativt besöka eller skicka post till Pickaboo AB på följande adress Västmannav. 2, 737 40, Fagersta.

Pickaboo AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-02-12.

I Pickaboo AB så sitter följande personer i styrelsen: Andersson, Anders Jimmi som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Burman, Ulla Theresé som är född 1979 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva parti och detaljhandel med verktyg, hushållsartiklar, leksaker, städ och rengöringsprodukter, kontorsmaterial, konfektyr, bilvårdsprodukter, textiler samt därmed förenlig verksamhet.