Lars-Erik Israelssons Bygg och Kakel AB

Västmanlands län

Information

556651-5028 är organisationsnummer för verksamheten Lars-Erik Israelssons Bygg och Kakel AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars-Erik Israelssons Bygg och Kakel AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Lars-Erik Israelssons Bygg och Kakel AB finns i.

Lars-Erik Israelssons Bygg och Kakel AB har varit registrerat sedan 2003-11-10 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-01-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars-Erik Israelssons Bygg och Kakel AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-01-22.

Lars-Erik Israelssons Bygg och Kakel AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lars-Erik Israelssons Bygg och Kakel AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lars-Erik Israelssons Bygg och Kakel AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5435549 eller genom brev på följande adress:
Vikingav. 21, 737 43, Fagersta

Bolaget skall bedriva bygg-, kakelsättning och snickeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars-Erik Israelssons Bygg och Kakel AB och det är Israelsson, Lars-Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Israelsson, Anna Margareta som är född 1982 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Wallnor, Bert Lennart Hugo som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,