PALM ENTERPRISES AB

Västmanlands län

Information

Bolagets verksamhet skall vara uthyrning av industrilokaler, Uthyrning av inventarier för industri. Konsultation inom hydraulik.Torg och marknadshandel med servetter och andra pappersvaror samt partihandel med dito.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PALM ENTERPRISES AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är PALM ENTERPRISES AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 2003-12-09 så skapades PALM ENTERPRISES AB och bolaget är har F-skattsedel PALM ENTERPRISES AB har haft det sedan 2004-06-10.

PALM ENTERPRISES AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-06-10

556651-3361 är organisationsnummret för bolaget som finns i Fagersta.

Just nu är PALM ENTERPRISES AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med PALM ENTERPRISES AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom PALM ENTERPRISES AB är Palm, Jan Roger som är född 1952 och har titeln VD, Palm, Jan Roger som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Eva Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Büman, Peter Holger som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .