Bo och Bygg Service i Fagersta AB

Västmanlands län

Information

Bo och Bygg Service i Fagersta AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Bo och Bygg Service i Fagersta AB finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bo och Bygg Service i Fagersta AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bo och Bygg Service i Fagersta AB har haft sedan 2003-11-27. Bo och Bygg Service i Fagersta AB har funnits sedan och 2004-01-08 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bo och Bygg Service i Fagersta AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Brinellv. 5, 737 40, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0223-12450.

Fagersta arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bo och Bygg Service i Fagersta AB Privat, ej börsnoterat.

Bo och Bygg Service i Fagersta AB har idag 556651-1712 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Bo och Bygg Service i Fagersta AB

Bolaget skall bedriva verksamhet med reparationer av hus, lägenheter, lokaler, fastighetsservice, konsultationer av ritningar, kalkyler, entreprenader.

I Bo och Bygg Service i Fagersta AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Hans Erik som är född 1947 och har titeln VD, Gustafsson, Hans Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Vedin, Anna Greta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Colling, Lillemor som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor.