Stefan Palmér Bygg & Montage AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenader, montage och service inom områdena trä, murning, svets och smidesarbeten. Bedriva personaluthyrning. Handel med bygg- och smidesmaterial samt därmed förenliga verksamheter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stefan Palmér Bygg & Montage AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är Stefan Palmér Bygg & Montage AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 2003-09-29 så skapades Stefan Palmér Bygg & Montage AB och företaget är har F-skattsedel Stefan Palmér Bygg & Montage AB har haft det sedan 2003-10-16.

Stefan Palmér Bygg & Montage AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-10-16

556648-5610 är organisationsnummret för företaget som finns i Fagersta.

Just nu är Stefan Palmér Bygg & Montage AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Stefan Palmér Bygg & Montage AB så går det att nå dem via telefon på 070-4951276 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stefan Palmér Bygg & Montage AB är Palmér, Karl Martin Stefan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lena Margareta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .