Lazarmed AB

Västmanlands län

Information

556647-0802 är organisationsnummer för verksamheten Lazarmed AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lazarmed AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Lazarmed AB finns i.

Lazarmed AB har varit registrerat sedan 2003-12-15 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lazarmed AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-10.

Lazarmed AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lazarmed AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Lazarmed AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Nedre Läsarbo 5, 777 93, Söderbärke

Bolaget skall bedriva konsultationer och rådgivning i hälso- och sjukvårdsfrågor samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lazarmed AB och det är Rydberg, Mats Henrik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Setterwall, Marie Caroline som är född 1961 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Wallnor, Bert Lennart Hugo som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,