Hedkärra Gård AB

Västmanlands län

Information

Hedkärra Gård AB är ett av många verksamheter som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Hedkärra Gård AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Hedkärra Gård AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-03-29.

Hedkärra Gård AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2003-07-21. Men sedan 2004-06-03 så har Hedkärra Gård AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Otiv. 76, 737 92, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hedkärra Gård AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Fagersta arbetar för att verksamheter som Hedkärra Gård AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Hedkärra Gård AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva jordbruk, hästsportanläggning med uthyrning av stallplatser, uppfödning av hästar, tävlingsverksamhet, försäljning av ridsportartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Hedkärra Gård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hedkärra Gård AB och det är följande personer, Wood, Andrew Leslie som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wood, Anette Margareta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Wood, Ceri Vanora som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Wood, Paul Rikard som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Nils Bertil som är född 1952 och har titeln Revisor, Büman, Peter Holger som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Hedkärra Gård AB är 556646-8970.