Dittrich Redovisning i Fagersta AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva redovisnings- och företagstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dittrich Redovisning i Fagersta AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är Dittrich Redovisning i Fagersta AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 2003-05-06 så skapades Dittrich Redovisning i Fagersta AB och bolaget är har F-skattsedel Dittrich Redovisning i Fagersta AB har haft det sedan 2003-08-14.

Dittrich Redovisning i Fagersta AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-21

556644-1258 är organisationsnummret för bolaget som finns i Fagersta.

Just nu är Dittrich Redovisning i Fagersta AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Dittrich Redovisning i Fagersta AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dittrich Redovisning i Fagersta AB är Dittrich, Elsa Margareta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Dittrich Hellberg, Ann Sofie som är född 1980 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Falk, Nils Johan som är född 1953 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .