S-Rail AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och S-Rail AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och S-Rail AB är ett av dem. Statusen för S-Rail AB är att Bolaget är aktivt.

S-Rail AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-01-15. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där bolaget finns i jobbar för att bolag som S-Rail AB ska trivas.

S-Rail AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-13. I Fagersta så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva järnvägstekniska arbeten, projektering av järnvägstekniska lösningar, konsultationer och utbildning i anslutning därtill, bedriva biluthyrning och hyra ut konsultpersonal inom järnvägstekniska arbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S-Rail AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-13.

Idag är S-Rail AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med S-Rail AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6187120.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med S-Rail AB är Karlsson, Leif Gustav som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindblad, Bo Daniel som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Paby, Birger som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

S-Rail AB har 556638-5679 som sitt organisationsnummer.