Göran Erikssons Schakt Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Göran Erikssons Schakt Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Göran Erikssons Schakt Aktiebolag finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Göran Erikssons Schakt Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Göran Erikssons Schakt Aktiebolag har haft sedan 2003-02-13. Göran Erikssons Schakt Aktiebolag har funnits sedan och 2003-02-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Göran Erikssons Schakt Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bruksv. 2, 737 45, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3400997.

Fagersta arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Göran Erikssons Schakt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Göran Erikssons Schakt Aktiebolag har idag 556638-4318 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Göran Erikssons Schakt Aktiebolag

Bolaget skall utföra maskin och anläggningsentreprenader samt därmed förenlig verksamhet.

I Göran Erikssons Schakt Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Sven Göran som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Hemming Eriksson, Eva Margurite som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .