Fagersta Snickarna AB

Västmanlands län

Information

Fagersta Snickarna AB är ett företag som finns i Fagersta. I Fagersta Snickarna AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jokiniemi, Kimmo Rickard som är född 1971 och har titeln VD, Jokiniemi, Kimmo Rickard som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Johnny Peter som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Johan Fredrik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Fagersta Snickarna AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fagersta Snickarna AB på telefon 0223-16440.

Bolaget skall driva byggnadssnickeriarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fagersta Snickarna AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fagersta Snickarna AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fagersta Snickarna AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-06 och Fagersta Snickarna AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fagersta Snickarna AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Fagersta Snickarna AB har 556638-1421 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.