Nordenström & Ondrejik AB

Västmanlands län

Information

Nordenström & Ondrejik AB är ett företag som finns i Fagersta. I Nordenström & Ondrejik AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Winberg Ondrejik, Kristina Elisabeth som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Steffenburg-Nordenström, Agneta E som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ondrejik, Sven Åke Peter som är född 1950 och har titeln Suppleant, Steffenburg-Nordenström, Stig Mikael som är född 1956 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Nordenström & Ondrejik AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Nordenström & Ondrejik AB på telefon 0223-12565.

Bolaget skall bedriva handel med barnkläder och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nordenström & Ondrejik AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nordenström & Ondrejik AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Nordenström & Ondrejik AB innehar ej F-skattsedel och Nordenström & Ondrejik AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nordenström & Ondrejik AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Nordenström & Ondrejik AB har 556635-9278 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.