Hallgrens El & Maskinservice AB

Västmanlands län

Information

Hallgrens El & Maskinservice AB hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Fagersta som är den kommunen där Hallgrens El & Maskinservice AB finns. I Fagersta så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hallgrens El & Maskinservice AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hallgrens El & Maskinservice AB har haft sedan 2002-08-29. Hallgrens El & Maskinservice AB har funnits sedan och 2002-09-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hallgrens El & Maskinservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fårbov. 13, 737 30, Fagersta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0223-12758.

Fagersta arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hallgrens El & Maskinservice AB Privat, ej börsnoterat.

Hallgrens El & Maskinservice AB har idag 556630-9018 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hallgrens El & Maskinservice AB

Bolaget skall bedriva installation och försäljning av elmaterial och elartiklar till verkstadsindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Hallgrens El & Maskinservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hallgren, Lars Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallgren, Eva Marie-Louise som är född 1982 och har titeln Suppleant, Blomquist, Kenth Inge Jörgen som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .