Leif Wirén Fritid & Husvagnar AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och Leif Wirén Fritid & Husvagnar AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Leif Wirén Fritid & Husvagnar AB är ett av dem. Statusen för Leif Wirén Fritid & Husvagnar AB är att Bolaget är aktivt.

Leif Wirén Fritid & Husvagnar AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-09-01. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Leif Wirén Fritid & Husvagnar AB ska trivas.

Leif Wirén Fritid & Husvagnar AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-31. I Fagersta så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och service med husvagnar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Leif Wirén Fritid & Husvagnar AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-12-31.

Idag är Leif Wirén Fritid & Husvagnar AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Leif Wirén Fritid & Husvagnar AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-15535.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Leif Wirén Fritid & Husvagnar AB är Wirén, Leif Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulsund Wirén, Wenche som är född 1952 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Leif Wirén Fritid & Husvagnar AB har 556615-2251 som sitt organisationsnummer.