Flexiteek Production Sverige AB

Västmanlands län

Information

556615-2111 är organisationsnummer för verksamheten Flexiteek Production Sverige AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Flexiteek Production Sverige AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som Flexiteek Production Sverige AB finns i.

Flexiteek Production Sverige AB har varit registrerat sedan 2001-09-01 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-05-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Flexiteek Production Sverige AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-25.

Flexiteek Production Sverige AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Flexiteek Production Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Erik Tomas -Wilhelmsen, Anders C Firman tecknas i förening av -Abrahamsen, Egil -Abrahamsen, Svein Egil

Vill ni komma i kontakt med Flexiteek Production Sverige AB så kan ni göra det på telefon genom 0223-49340 eller genom brev på följande adress:
S. Linjan, 737 30, Fagersta

Bolaget ska tillverka och distribuera paneler av PVC composit material, företrädesvis till båtar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Flexiteek Production Sverige AB och det är Gustafsson, Erik Tomas som är född 1969 och har titeln Extern VD, Wilhelmsen, Anders C som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Abrahamsen, Egil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Abrahamsen, Svein Egil som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantAdsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor,