Fagersta Slitdelar AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel och tradingverksamhet samt bearbetning av verktyg och slitprodukter huvudsakligen i hårdmetall främst inom verkstadsindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fagersta Slitdelar AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är Fagersta Slitdelar AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 2001-07-25 så skapades Fagersta Slitdelar AB och företaget är har F-skattsedel Fagersta Slitdelar AB har haft det sedan 2001-09-11.

Fagersta Slitdelar AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-09-11

556613-5611 är organisationsnummret för företaget som finns i Fagersta.

Just nu är Fagersta Slitdelar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Fagersta Slitdelar AB så går det att nå dem via telefon på 0223-53150 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fagersta Slitdelar AB är Törne, Ingrid Gunilla som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Törne, Karl Fredrik som är född 1941 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Büman, Peter Holger som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .