Ulf Lindmans Mekaniska Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Ulf Lindmans Mekaniska Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Fagersta här finns det många olika Aktiebolag. Ulf Lindmans Mekaniska Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Fagersta jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Ulf Lindmans Mekaniska Aktiebolag är momsregistrerat sedan2001-07-13 och har organisationsnummer 556611-6611.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0223-17700 alternativt besöka eller skicka post till Ulf Lindmans Mekaniska Aktiebolag på följande adress Felixv. 6 D, 737 44, Fagersta.

Ulf Lindmans Mekaniska Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-07-13.

I Ulf Lindmans Mekaniska Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Morsing, Jan Erik som är född 1936 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och maskinbearbetning av smides- och andra metallvaror, bedriva konsultationer inom verkstadstekniska området samt därmed förenlig verksamhet.