Maskin- och transporttjänst i Fagersta AB

Västmanlands län

Information

Maskin- och transporttjänst i Fagersta AB är ett av många företag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Maskin- och transporttjänst i Fagersta AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Maskin- och transporttjänst i Fagersta AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2000-12-14.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Industriv. 14, 737 30, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Maskin- och transporttjänst i Fagersta AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-14500.

Fagersta arbetar för att företag som Maskin- och transporttjänst i Fagersta AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Maskin- och transporttjänst i Fagersta AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva bärgnings- och transportverksamhet, maskinuthyrning till privatpersoner och företag inom bygg- och gräventreprenader, försäljning av industriförnödenheter till verkstads och byggföretag samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Maskin- och transporttjänst i Fagersta AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Maskin- och transporttjänst i Fagersta AB och det är följande personer, Hällström, Carl Michael Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Jimmy Mattias som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Myhre Hällström, Ellen som är född 1971 och har titeln Suppleant, Falk, Nils Johan som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Maskin- och transporttjänst i Fagersta AB är 556602-7529.