Mekanisk Entreprenad & Konstruktion i Bergslagen Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Mekanisk Entreprenad & Konstruktion i Bergslagen Aktiebolag är ett av många företag som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Mekanisk Entreprenad & Konstruktion i Bergslagen Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mekanisk Entreprenad & Konstruktion i Bergslagen Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2000-12-21. Men sedan 2001-01-16 så har Mekanisk Entreprenad & Konstruktion i Bergslagen Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Solåkersv. 12, 737 32, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mekanisk Entreprenad & Konstruktion i Bergslagen Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-49550.

Fagersta arbetar för att företag som Mekanisk Entreprenad & Konstruktion i Bergslagen Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mekanisk Entreprenad & Konstruktion i Bergslagen Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att utföra reparationer och service på maskiner inom mekanisk industri, fotografering, försäljning av fotoartiklar, reklamproduktion och digital media och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mekanisk Entreprenad & Konstruktion i Bergslagen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mekanisk Entreprenad & Konstruktion i Bergslagen Aktiebolag och det är följande personer, Elfström, Mats som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Elfström, Bror Ingemar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mekanisk Entreprenad & Konstruktion i Bergslagen Aktiebolag är 556602-5622.