Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2000-10-20. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där företaget finns i jobbar för att företag som Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag ska trivas.

Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-21. I Fagersta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva revisionsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-21.

Idag är Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-13560.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag är Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindh, Ingrid Kristina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars Börje som är född 1952 och har titeln Revisor, Revision & EU-stöd i Avesta AB som är född och har titeln Revisor, .

Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag har 556599-6153 som sitt organisationsnummer.