Fagersta Flis Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Fagersta Flis Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Fagersta. Det är nämligen den kommunen som Fagersta Flis Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fagersta Flis Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-08-27.

Fagersta Flis Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2000-08-02. Men sedan 2000-08-14 så har Fagersta Flis Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Utmålsv. 6, 737 33, Fagersta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fagersta Flis Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0223-17879.

Fagersta arbetar för att verksamheter som Fagersta Flis Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fagersta Flis Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva flisning av skogsprodukter, skotning, transporter och reparationer av fordon och maskiner samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fagersta Flis Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fagersta Flis Aktiebolag och det är följande personer, Pettersson, Per Johan som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Bengt Göran som är född 1954 och har titeln Suppleant, Ehlinger, Inger Anita som är född 1950 och har titeln Revisor, Dextra Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fagersta Flis Aktiebolag är 556595-3097.