Bergslagsschakt AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolaget skall bedriva schakt och gräventreprenader, transportrörelse, reklam- och tävlingsverksamhet i motorbranschen samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bergslagsschakt AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är Bergslagsschakt AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 2000-06-09 så skapades Bergslagsschakt AB och företaget är har F-skattsedel Bergslagsschakt AB har haft det sedan 2000-07-19.

Bergslagsschakt AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-07-19

556592-7034 är organisationsnummret för företaget som finns i Fagersta.

Just nu är Bergslagsschakt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Bergslagsschakt AB så går det att nå dem via telefon på 070-6400235 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bergslagsschakt AB är Eriksson, Mait Rose-Marie som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Per-Erik som är född 1960 och har titeln Suppleant, Dagermark, Lars Martin Daniel som är född 1966 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .