Golvtjänst i Fagersta AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva försäljning av tapeter och golvmaterial samt driva entreprenadverksamhet inom golvbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Golvtjänst i Fagersta AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är Golvtjänst i Fagersta AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 2000-06-14 så skapades Golvtjänst i Fagersta AB och företaget är har F-skattsedel Golvtjänst i Fagersta AB har haft det sedan 2000-11-06.

Golvtjänst i Fagersta AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-11-06

556590-8323 är organisationsnummret för företaget som finns i Fagersta.

Just nu är Golvtjänst i Fagersta AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Golvtjänst i Fagersta AB så går det att nå dem via telefon på 0223-49925 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Golvtjänst i Fagersta AB är Westerberg, Rolf Anders Ingemar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerberg, Eva Christina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Östlund, Eva Birgitta som är född 1957 och har titeln Revisor, Holmström, Rolf Carl Sune som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.