Luddes Däck & hyresmaskiner i Fagersta AB

Västmanlands län

Information

Luddes Däck & hyresmaskiner i Fagersta AB är ett företag som finns i Fagersta. I Luddes Däck & hyresmaskiner i Fagersta AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundén, Sven Johan Niclas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Söderkvist, Karl Ove som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Grufman, Anita Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Luddes Däck & hyresmaskiner i Fagersta AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Luddes Däck & hyresmaskiner i Fagersta AB på telefon 0223-10900.

Bolaget skall bedriva uthyrning av anläggnings- och entreprenadmaskiner, bedriva handel och service av nämnda maskiner, bedriva däckhandel, service av släpvagnar, truckar, personbilar, bedriva åkeriverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Luddes Däck & hyresmaskiner i Fagersta AB av bolagstypen Aktiebolag.

Luddes Däck & hyresmaskiner i Fagersta AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Fagersta arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Luddes Däck & hyresmaskiner i Fagersta AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Luddes Däck & hyresmaskiner i Fagersta AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Luddes Däck & hyresmaskiner i Fagersta AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lundén, Sven Johan Niclas

Luddes Däck & hyresmaskiner i Fagersta AB har 556570-6438 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.