Mattsbo Invest AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med fastigheter, trävaror och rundvirke samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mattsbo Invest AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Fagersta så är Mattsbo Invest AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Fagersta arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Fagersta och i Västmanlands län. Redan 1999-03-29 så skapades Mattsbo Invest AB och verksamheten är har F-skattsedel Mattsbo Invest AB har haft det sedan 1999-01-01.

Mattsbo Invest AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556568-9592 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Fagersta.

Just nu är Mattsbo Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Mattsbo Invest AB så går det att nå dem via telefon på 0223-19030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mattsbo Invest AB är Hedin, Karl som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Salling, Per-Olof som är född 1952 och har titeln Suppleant, Sjöström, Torbjörn som är född 1959 och har titeln Revisor, Wallinder, Bengt Ove som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .