Ekmans i Hedkärra Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Fagersta och Ekmans i Hedkärra Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Ekmans i Hedkärra Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ekmans i Hedkärra Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ekmans i Hedkärra Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1999-01-13. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Fagersta där företaget finns i jobbar för att företag som Ekmans i Hedkärra Aktiebolag ska trivas.

Ekmans i Hedkärra Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Fagersta så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med begagnade bildelar, handel med skrot och partihandel, handel med personbilar och lastbilar, bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekmans i Hedkärra Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Ekmans i Hedkärra Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Fagersta.

Vill man komma i kontakt med Ekmans i Hedkärra Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0223-54032.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Ekmans i Hedkärra Aktiebolag är Ekman, Rolf Ingvar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekman, Anette Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Ekmans i Hedkärra Aktiebolag har 556564-5842 som sitt organisationsnummer.