HS Underhåll AB

Västmanlands län

Information

556562-9077 är organisationsnummer för bolaget HS Underhåll AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HS Underhåll AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Fagersta som är den kommunen som HS Underhåll AB finns i.

HS Underhåll AB har varit registrerat sedan 1998-12-11 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HS Underhåll AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

HS Underhåll AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Fagersta som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HS Underhåll AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med HS Underhåll AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5785177 eller genom brev på följande adress:
Mariav. 19 B, 737 33, Fagersta

Bolaget skall bedriva rörmokeriverksamhet, diverse industriunderhållsarbeten, service av specialfordon samt fastighetsskötsel. Bolaget skall även bedriva transportverksamhet med huvudsaklig inriktning på person- och budtransporter. Bolaget skall därutöver bedriva verksamhet med inriktning på fastighets- och byggnadskonstruktioner samt värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HS Underhåll AB och det är Svensson, Nils Håkan som är född 1976 och har titeln VD, Svensson, Nils Håkan som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ulf Georg som är född 1940 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Ericson, Anders Mattias som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor,